Hotel Holdfény

 

Bemutatkozó:

Az 1994-ben épült és a 2005-ös újjáépítés óta jelenlegi formájában működő szálloda a Velencei tavi szabad strandtól kb. 850 m-re, zöldövezetben helyezkedik el. A szabad strandtól kb. 2-300 m-re található a nemrég megnyílt Velencei Resort and Spa élményfürdő. A tó közelsége nyáron a fürdőzőknek, télen a téli sportok kedvelőinek nyújt szórakozást.

A szálloda reprezentatív étterme 100 fő befogadóképességű, melyhez kb. 80 férőhelyes kellemes terasz kapcsolódik, panorámás kilátással. Az étterem két egybenyitható helységből áll, melyet rendezvényeknél 126-130 főre tudunk bővíteni.

Elhelyezés:

A szálloda 31 db fürdőszobás szobával rendelkezik. Ebből 16 db 2 ágyas, 11 db 3 ágyas és 4 db 4 ágyas.

A szobák túlnyomó része ezen felül még pótágyazható. A szobák tartozéka Tv, rádió, telefon.


Ellátás:

Az étterem a magyar gasztronómia kedvelt ételeivel, (magyaros, vegetáriánus, stb. konyhával) várja vendégeit. További kellemes időtöltést ígér az épület legalsó szintjén fellelhető drinkbár felkeresése.

Szolgáltatások

Saját parkoló *Fedett parkoló * Étterem * Drinkbár * Különterem * Telefon a szobában * Rádió a szobában * TV a szobában * Minibár * Saját kert * Kerékpár kölcsönzés * Kondicionáló terem * Zárt parkoló * Busz parkoló * Pezsgőfürdős fedett medence * Szauna * 24 órás portaszolgálat *Magyaros és vegetáriánus konyha * Konferencia terem és szolgáltatásai ( Internet csatlakozás, írásvetítő, vetítővászon, projektor, projektor állvány, kihangosítás * flipchart).

Megközelíthetőség

A Hotel Holdfény Budapest és Székesfehérvár között a 70-es főút mellett, a kápolnásnyéki híd tövében található. Távolsága Budapesttől 40 km, Székesfehérvártól 20 km. Az M7-es autópályáról Budapest felől a 41 km-nél lévő kijáratánál kell letérni. A szálloda innen kb. 2 km-re található, melyhez a leágazástól kialakított műút a látogatót egyenesen bevezeti.

Programok

A Hotel Holdfény közelében található a Velencei Resort and Spa élményfürdő.

A Velencei-tó vonzáskörzetében lehetőség nyílik lovaglásra, teniszezésre, valamint kellemes kerékpártúrák megtételére. Napi programként beiktatható a pákozdi emlékmű, vagy a Vörösmarty-múzeum meglátogatása, esetleg sétahajózás. Hűvösebb idő esetén az agárdi gyógyfürdő illetve a velencei Termál és Wellnessfürdő felkeresése kínál kellemes időtöltést.

Távolabbi programok tervezéséhez ideális az M0-s körgyűrű közelsége. Rajta keresztül a legkülönfélébb alföldi és dunántúli városok nevezetességeinek és rendezvényeinek látogatása, viszonylag rövid idő alatt megoldható.

A környék látnivalói

Kápolnásnyék teljesen összeépült a Velencei-tó partján fekvő Velencével. Itt született a kiemelkedő magyar költő Vörösmarty Mihály.

Látnivalók:

Vörösmarty Mihály lakóháza: Ma a költő emlékmúzeuma. Az egykori ispánlak földszintes, a XVIII. században épült. Öt szobában helyezték el Vörösmarty Mihály életét, munkásságát felidéző gyűjteményt. A múzeum kertjében látható Vörösmarty mellszobra, Vígh Tamás szobrászművész alkotása.

 
 

Cím: 2475 Kápolnásnyék, Tó u. 10/A
Tel: 22/368-970
Fax: 22/369-266
E -mail: hotel.holdfeny@t-online.hu
Honlap: www.hotelholdfeny.hu